BLACK WEEK ÄR IGÅNG!

Här har vi samlat alla våra bästa Black Friday-deals, kom ihåg att du alltid kan få upp till 20 % EXTRA rabatt! Skynda att fynda din favorit - stor risk för slutförsäljning!

Black Friday 2020 Sverige

Black Friday har sedan länge varit USA:s största shoppingdag och tillsammans med Cyber Monday markerar de tre dagarna starten på julhandeln. I Sverige har Black Friday under 2010-talet utökats till Black Weekend, eller även Black Week. Black Friday infaller dagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, vilket alltid är fredagen efter den fjärde torsdagen i november månad. Det innebär att Black Friday 2020 är fredagen den 27 november.
Även om Black Friday är en relativt ny händelse i Sverige så har det snabbt blivit en populär shoppinghelg och startskottet på julhandeln även här då det ger kunderna möjligheter att fixa fantastiska julklappar till kraftigt nedsatta priser.
Black Friday är verkligen dagen för rejäla rabatter och riktigt bra fynd.

Här på Beauty Bargain förbereder vi Black Friday genom att leta efter de absolut bästa bargains och att ta fram sådana erbjudanden som vi tror att ni kunder vill ha allra mest. Vi försöker variera våra deals så att så många som möjligt av våra kunder ska kunna hitta ett bra klipp!

Kom tillbaka till den här sidan när det närmar sig, våra bästa erbjudanden säljer slut fort!