5 för 4
-13%
I Love Originals

Pink Marshmallow Bath & Shower Gel

500 ml
59,90 kr
Dusch och Bad - 5 för 4
I Love Originals - 2 för 99:-
  • Fri frakt över 99:-
  • Fria returer
  • Säkra betalningar
Status
Endast 5 kvar
Leveranstid
Levereras inom 1-3 vardagar
Produktbeskrivning
Känn dig extra söt med en utsökt doft av rosa marshmallows. Jag är en godbit som kan användas varje dag helt utan dåligt samvete.

Jag innehåller vitaminer som hjälper till att mjukgöra och ta hand om din hud. För att du ska bli extra bortskämd består jag också av naturligt fruktextrakt från kokosnöt.Jippie! Helt utan parabener och tvål plus att jag är pH-balanserad för att passa känslig hud.Häll mig förföriskt under rinnande vatten, vänta på bubblorna, sänk ner dig i badet, slappna av (detta är väldigt viktigt) och hitta nöjet i min frestande arom. Du kan också trycka ut mig i din hand eller på en tvättsvamp, stryka mig överallt på din fuktiga hud ända tills jag löddras till ett frosseri av rika väldoftande bubblor och skölj sedan av mig när du har fått nog.Endast för utvärtes bruk. Undvik direktkontakt med ögonen, om kontakt uppstår skölj rikligt med vatten.
Artikelnummer: 7898
omdömen
Logga in Du måste logga in för att kunna ge omdömen
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Beställningsinformation
Alla priser visas i svenska kronor inklusive moms och det kostar inget att vara medlem hos oss. Kostnader för frakt och eventuella betalningsavgifter tillkommer i kassan. Vid retur återbetalas inte frakt- och betalningsavgifter.
Beauty Bargain har alltid 14 dagars öppet köp och fria returer. Gäller endast obruten förpackning. De 14 dagarna räknas från när du tog emot varan.

I samband med att du godkänner din beställning får du accepterar du våra köpvillkor, vilket innebär att din beställning är bindande. Vid eventuella förändringar meddelas du som kund via mail.
Handlar du på beautybargain.se väljer du mellan Klarna Checkouts olika betalalternativ, samtliga är enkla och säkra. Frågor rörande din betalning hänvisas till Klarnas kundtjänst.

Rabattkoder gäller inte på redan rabatterade priser, exempelvis multipris eller priser med grön prisetikett.
Designen på produkten kan skilja sig mot produktbilden ovan.