Paketpris
-40%
Dapper Dan

Dapper Dan 3-pack

349 kr
  • köp 10 få 10% | 15 få 15% | 20 få 20%
  • Låg frakt
  • Snabba leveranser
Status
Endast 10 kvar
Leveranstid
Levereras inom 1-3 vardagar
Produktbeskrivning

Dapper Dan Shaving Cream


Rakkrämen är skapad av professionella barberare för att leverera en perfekt rakning både i barbershops och hemma. Rakkrämen har en tjock konsistens och kan användas med eller utan rakborste, även om rakborste rekommenderas för bästa upplevelse.Rakkrämen innehåller aloevera och allantoin som återfuktar huden och minskar irritation från rakningen. Fri från alkohol och parabener. Rakkrämen har en klassisk doft av sandelträ.


Dapper Dan Aftershave Balm


Känns huden torr och sträv efter rakning? Ansiktskrämen After Shave Balm från Dapper Dan mjukgör, lugnar och återfuktar huden med aloe vera, kamomill och allantoin. Eukalyptus och menthol får dig att vakna till samtidigt som de vårdar huden. Ansiktskrämen ska användas dagligen och är helt fri från parabener och alkohol.


Dapper Dan Matt Paste


Matt Paste är Dapper Dans stolthet. Det går inte att hitta ett hårvax med samma mångsidighet: den passar till rufsiga frisyrer, välkammade frisyrer och både i skägg och hår. Matt Paste ger en perfekt matt finish och är flexibel med ett hållbart resultat. Den doftar av Vintage cologne och är lätt att tvätta

Artikelnummer: 9177
omdömen
Logga in Du måste logga in för att kunna ge omdömen
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Beställningsinformation
Alla priser visas i svenska kronor inklusive moms och det kostar inget att vara medlem hos oss. Kostnader för frakt och eventuella betalningsavgifter tillkommer i kassan. Vid retur debiteras du en kostnad av 99kr.
Beauty Bargain har alltid 14 dagars öppet köp. Gäller endast obruten förpackning. De 14 dagarna räknas från när du tog emot varan.

I samband med att du godkänner din beställning får du accepterar du våra köpvillkor, vilket innebär att din beställning är bindande. Vid eventuella förändringar meddelas du som kund via mail.
Handlar du på beautybargain.se väljer du mellan Klarna Checkouts olika betalalternativ, samtliga är enkla och säkra. Frågor rörande din betalning hänvisas till Klarnas kundtjänst.

Rabattkoder gäller inte på redan rabatterade priser, exempelvis multipris eller priser med grön prisetikett.
Designen på produkten kan skilja sig mot produktbilden ovan.