Hårfärg

Hos Beauty Bargain hittar du prisvärd permanent hårfärg, hårtoning och hårblekning. 
Med rätt hårvård och återuppbyggande produkter behöver en färgning hemma inte längre innebära att håret blir slitet. Med lite tålamod och rätt planering kan du nämligen undvika slitaget som en hårfärgning kan bidra till. Undvik att använda stylingverktyg och sulfatbaserade schampon inför en hårfärgning, samtidigt som du istället använder nattliga oljeinpackningar för att återfukta håret på djupet. Kokosolja, avokadoolja och mandelolja har ett högt innehåll av lipider som ditt hår älskar. Vårdande hårmasker hittar du här! Om du använder ett djuprengörande schampo vid hårtvätten precis innan hårfärgning så kan det bidra till att färgen fäster jämnare och penetrerar håret ordentligt. Det är viktigt att du får bort gamla stylingrester och föroreningar ur håret innan en hårfärgning.


När du ska välja hårfärg så kan du genom siffrorna på förpackningen utläsa mycket! Den första siffran står nämligen för hur mörk färgen är där 1 står för svart och 12 är den ljusaste nyansen – och den andra siffran står för undertonen.


Många kan uppleva att färgen tappar i styrka efter ett tag, genom att fräscha upp den med en färgad mask eller en så kallad färgbomb kan du få färgen att hålla mycket längre! En färgbomb fungerar som en hårinpackning där du antingen kan välja att förstärka och vårda din hårfärg eller testa något mer extremt i några veckor. Pigmenten tränger inte in i hårstrået utan lägger sig ovanpå och tvättas successivt ur med schampo.

Du kan också använda utväxtspray som ger tillfällig färg och färgglada hårsprayer. Här hittar du även tillbehören du kan tänkas behöva när du ska färga håret, som hårfärgningspensel och slinghätta.

Köp billig och prisvärd hårfärg här hos oss på Beauty Bargain!

Visar 60 av 113 produkter