Hudvård

Här hos Beauty Bargain har vi hudvård för alla hudtyper och behov. I vårt stora sortiment hittar du enkelt hudvård både för kropp och ansikte, anpassad efter just din hud – oavsett om du har normal, torr, kombinerad eller fet hud. Utgå alltid ifrån dina behov när du väljer din hudvård, oavsett om det är produkter som ger mer lyster, jämnare hy eller bekämpar ålderstecken så hittar du det här.

Huden är vårt största organ vilket gör att det är viktigt att vi tar hand om den på bästa sätt och behandlar huden med produkter för hudvård. Det är särskilt viktigt eftersom vår hud utsätts för olika påfrestningar dagligen, bland annat stark sol, vind, smuts och avgaser. Då det oftast är ansiktet som får ta den största påfrestningen så är det viktigt att grunda med en bra hudvårdsrutin varje morgon och kväll för att ge ditt ansikte de bästa förutsättningarna att klara dagen. Om du regelbundet tar hand om ditt ansikte med hudvård anpassad efter dina behov kan du dessutom bromsa in förtidigt åldrande och undvika sådant som kommer få dig att se trött och sliten ut. Hudvård är den bästa förutsättningen för en frisk och ungdomlig look.

En enkel hudvårdsrutin bör bestå av minst en rengöring, ett ansiktsvatten/micellärvatten, serum och dagkräm eller nattkräm.

När det gäller hudvård till kroppen kan du här på Beauty Bargain botanisera bland ett flertal dusch- och badoljor, alltid till ett billigt pris. Eller varför inte ta ett skönt avslappnade bad utrustat med ett lyxigt badsalt eller en uppfriskande badbomb? Kom ihåg att ge huden den återfuktning som behövs efteråt med en lotion eller hudkräm. Glöm inte solskydd på sommarhalvåret!  

På Beauty Bargain hittar du dessutom allt du behöver för handvård, fotvård och hårborttagning.
Skynda att fynda dina favoriter!


Filtrera
Filtrera (0)
Filter
674 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
674 produkter
Visar 60 av 674 produkter