Ansiktskräm

Här hittar du ansiktskrämer för alla hudtyper, oavsett om du har torr, fet eller kombinerad hy. Välj bland ansiktskrämer som dagkräm, nattkräm, serum, ögonkräm och mer. 
Hos Beauty Bargain har vi ett stort sortiment av ansiktskrämer, billigt och prisvärt!
Köp dina favoriter nu!

En dagcreme/dagkräm (också kallad ansiktskräm) kan ha många olika funktioner beroende på vilket behov din hud har och vilken effekt du vill att din dagkräm ska ge. En av de viktigaste egenskaperna i din ansiktskräm har är att den ska verka återfuktande, det innebär att krämen tillför huden fukt, näring och skydd under dagen från alla yttre påfrestningar. Ansiktskrämen applicerar du varje morgon efter din övriga hudvårdsrutin så som rengöring och serum. Kom ihåg att smörja in halsen också!

Det är viktigt att välja en dagkräm baserat på din ålder då huden har olika behov i olika stadier av livet. När du är 25+ år behöver du ofta en fuktgivande dagkräm som jobbar med att behålla fuktbalanserna i huden. Yngre hy som har en tendens till att var fetare kan använda en tunnare fuktcreme som inte är så fet.

Runt 35-års åldern är det bra att börja använda en ansiktskräm som innehåller antioxidanter och komplettera med en nattkräm och ett serum.
Desto äldre vi blir desto mindre kollagen producerar huden. Runt 45-års åldern kan du med fördel välja en dagkräm med hyaluronsyra. Från 55+ kan en anti-age dagkräm med åstramande effekt ge huden en bra skjuts. 

När du väljer ögonkräm så utgå ifrån dina behov och fokusområden. Ögonkrämer är speciellt anpassade efter den känsliga huden runt ögonen, en ögonkräm kan hjälpa till att fylla ut ojämnheter, minska mörka ringar och lugna irriterad hud.

Sista chansen, allt ska bort, full utförsäljning
fri frakt över 500:-
Visar 51 av 51 produkter