Ansiktsmask

Här hittar du ett stort sortiment av ansiktsmasker, bland annat sheet masks, lermasker, ansiktsmasker mot orenheter och finnar, återfuktande masker och mycket mer.

Ansiktsmasker används ofta som ett komplement till den dagliga hudvårdsrutinen eller för att ge huden en extra boost. Det finns många olika masker att välja på som ger olika resultat, utgå alltid ifrån dina behov när du väljer en ansiktsmask. En ansiktsmask rengör eller tillför näring på djupet och gör så att huden kan hållas frisk och levande. Ansiktsmasker kan även hjälpa till att ta bort döda hudceller så huden blir ren på riktigt. Det räcker att använda ansiktsmask en gång i veckan, välj en mask som passar din övriga hudvårdsrutin.

Hos Beauty Bargain hittar du bland annat sheet masks, de har blivit väldigt populärt i Sverige och är en engångsmask som du lägger direkt på huden. Sheet masks innehåller ofta flera olika aktiva ingredienser som tillsammans kan verka återfuktande, ge huden elasticitet eller arbeta reparerande på huden. Lermasker passar extra bra för acnebenägen och fet hud då de ofta har utrensande ingredienser som avlägsnar orenheter från huden.

Ansiktmasker med hyaluronsyra eller kollagen hjälper dig att vårda huden och upprätthålla hudens lager och struktur, hyaluronsyra binder även mycket fukt så att huden alltid känns mjuk och återfuktad.

Det finns även ansiktsmasker som ljusar upp, stramar upp och ger huden glow. Köp billiga och prisvärda ansiktsmasker här på Beauty Bargain!

Visar 60 av 95 produkter