Dusch & Bad

Hos Beauty Bargain hittar du ett stort sortiment av prisvärda dusch- och badprodukter! Här hittar du allt du behöver för att skapa ditt eget hemmaspa och ge dig själv en stund av välbefinnande.

Alla kan behöva varva ner emellanåt. Här har vi samlat produkter som hjälper dig att skapa en härlig och rofylld stund hemma, hos oss på Beauty Bargain hittar du badbomber, badkulor, badsalt och bubbelbad som förgyller stunden i badet. Låt vattnet fyllas med ett väldoftande skum eller ett badsalt som gör gott för huden. Här har vi också samlat tillbehör så som skrubborste, badsvampar och andra härliga bad- och duschprodukter för kroppsvård och hemmaspa!

Börja din rutin med en rengöring anpassad efter just dina behov. Välj mellan återfuktande duscholjor, milda duschkrämer och tvålar eller kroppsskrubb med små korn som avlägsnar döda hudceller på ett skonsamt sätt. Ett tips för dig med torr och känslig hy är att välja en mild och återfuktande rengöring som komplement till din hudlotion – då får du ett mycket bättre resultat. I vårt stora sortiment hittar du kroppsrengöring både med och utan parfym.

Fynda prisvärda och billiga badprodukter hos Beauty Bargain!

Visar 60 av 115 produkter