Fotvård

Hos Beauty Bargain hittar du ett stort utbud av prisvärda fotvårdsprodukter. Här har vi samlat allt du behöver för att ta hand om dina fötter på bästa sätt och unna dig eller någon nära en pedikyr hemma.

Dina fötter jobbar hårt varje dag och utsätts för konstanta påfrestningar, se därför till att vila fötterna en stund varje dag och ta hand om dom lite extra en gång i veckan! Börja med ett mjukgörande och avkopplande fotbad med lite fotsalt i vattnet. Det löser upp smuts och hård hud så att du enkelt kan använda fotfil för att avlägsna förhårdnader och döda hudceller. Men använd inte fotfilen för ofta, det kan skada huden! Det räcker med ca en gång i månaden, där emellan kan du skrubba försiktigt med en badsvamp exempelvis.

Har du inte tid med härliga fotbad så kan du istället använda en exfolierande fotmask! Men tänk på att inte använda fotmask under sommaren då fötterna kan fjälla i upp till en vecka efteråt!

När fötterna är torra och mjuka är det dags att återfukta, man kan inte smörja fötterna för mycket! Genom att återfukta huden ordentligt förebygger du också tråkiga förhårdnader och torra partier. Vintertid kan du smörja in fötterna på kvällen, innan du går och lägger dig, med en rejäl klick fotkräm – det håller dina fötter återfuktade länge!

Oavsett om du söker fotkräm, fotfil, fotsalt eller andra fotvårdsprodukter så hittar du det här hos Beauty Bargain, alltid billigt, alltid prisvärt!