Hårborttagning

Hos Beauty Bargain hittar du alla produkter du behöver för effektiv och enkel hårborttagning. Vi har ett stort utbud av prisvärda rakhyvlar, vax, vaxremsor och andra praktiska hårborttagningsprodukter.

Hårborttagning behöver inte nödvändigtvis betyda sax eller rakhyvel. Med en hårborttagningskräm avlägsnar du enkelt och smärtfritt hår på exempelvis benen, bikinilinjen eller under armarna. För mindre ytor i ansiktet såsom överläpp kan vaxstrips vara smidigt för att få ett resultat som varar länge.

För att få bästa resultat vid användning av rakhyvel så är det bra att raka sig i duschen eftersom det varma vattnet mjukar upp huden och hårstråna. Använd sedan ett raklödder och en fräsch rakhyvel och raka medhårs. Då minskar risken för inåtväxande hårstrån och utslag.

Om du istället vaxar är det bra att tänka på att applicera vaxet medhårs och sedan dra bort remsan mothårs. Efter vaxningen bör du inte exponera huden för värme eller smörja in den på 24 timmar. Undvik vaxning om du har eksem, hudsjukdom, åderbrock eller färska ärr.

Sommartid när det det rakade eller epilerade området riskerar att utsättas för sol så är det viktigt att smörja med SPF eftersom huden då är mer känslig.

Söker du skäggprodukter eller rakhyvlar för män så har vi samlat det i en egen kategori, klicka här!

Upptäck Beauty Bargains stora sortiment av billiga och prisvärda hårborttagningsprodukter nu!

Visar 16 av 16 produkter