Hudkräm

Här hos Beauty Bargain hittar du ett stort sortiment av prisvärda kroppskrämer. Oavsett om du söker body butter, body lotion eller kroppsoljor så hittar du det här!

När du duschar eller badar torkas huden ut av vattnet, därför är det viktigt att tillföra huden fukt igen. Hudkrämer till kroppen finns i flera olika formulas så som body cream, body butter, body lotion, body milk och body oil. Vilken som passar dig bäst beror både på din huds behov men också på vilken känsla och konsistens du föredrar.

Body butter har en rik och fyllig konsistens som mjukgör huden på djupet och är speciellt lämplig för torr hud eller områden som kan bli extra torra som händer och armbågar. Body butters innehåller välgörande och mjukgörande ingredienser som lämnar huden härligt mjuk och len.

Body lotion däremot har en lättare flytande formula som snabbt absorberas av huden utan att lämna en kladdig hinna. En body lotion innehåller en kombination av vatten och olika oljor som tas upp snabbt av huden vilket gör den perfekt att använda om man vill ha återfuktning och resultat direkt. En body lotion passar bra för dig som har normal till torr hud.

Kroppsoljor återfuktar, mjukar upp huden och fungerar extra bra för känslig hy. Trots namnet kan en kroppsolja vanligen absorberas snabbt av huden utan att bli kladdig. De näringsrika oljorna sveper in huden i välgörande vitaminer, ger fin lyster och passar bra till en torr hud.

På sommaren behöver huden extra fukt när du har vistats mycket i solen eller har badat. Under vinterhalvåret blir huden oftast torr och behöver extra mycket fukt på grund av kyla och ändrad luftfuktighet. Fynda billiga och prisvärda kroppskrämer hos Beauty Bargain!

Visar 58 av 58 produkter