K-beauty hos Beauty Bargain

Hos oss på Beauty Bargain hittar du massor av härliga produkter inom K-Beauty. Här hittar du bland annat sheet masks, serum, krämer och rengöringsprodukter. K-Beauty fokuserar mycket på anti-age och återfuktning. Fynda dina favoriter nu!
Jiinju
Purederm
K-beauty hos Beauty Bargain Fynda koreansk skönhetsvård nu!
K-Beauty är en förkortning för Korean Beauty som är koreansk skönhetsvård. Koreansk hudvård har de senaste åren blivit populärare än någonsin. K-beauty handlar om att gå till botten med dina hudvårdsproblem och maxa din hudvårdsrutin för att ge din hud den bästa chansen till att nå ett så hälsosamt och strålande resultat som möjligt. Ge din hud lyster och glow idag!

K-Beauty-produkter har blivit hyllade för sitt rika innehåll och sin intensiva produktutveckling. Det pågår en konstant satsning på forskning och utveckling i Korea för att tillfredsställa kundens stränga krav och behov. Koreansk skönhetsvård är mer än bara roliga sheet masks och serum. Kärnan i koreansk hudvård handlar om att ge din hud det den behöver, inte att använda specifikt koreanska hudvårdsprodukter. Är din favorit sheet mask från Sverige? Helt okej!

En hudvårdsrutin inom K-beauty består oftast av 10 steg där de två första stegen handlar om rengöring. Dubbel rengöring är hjärtat av den koreanska hudvårdsrutinen.
Steg 1: Oljebaserad rengöring
Steg 2: Vattenbaserad rengöring
Steg 3: Exfoliering
Steg 4: Toner
Steg 5: Essence
Steg 6: Serum
Steg 7: Ansiktsmask
Steg 8: Ögonkräm
Steg 9: Ansiktskräm
Steg 10: SPF på dagen, nattkräm och/eller sleep pack på natten

Man behöver såklart inte nyttja alla stegen direkt utan kan addera produkter allt eftersom. Det går även bra att mixa K-Beauty med andra produkter som man redan har hemma i badrumsskåpet.