Läppar

Upptäck vårt stora utbud av prisvärt smink för läpparna! Här hittar du bland annat läppennor, läppstift och läppglans. Våga sätt färg på läpparna oavsett om du väljer läppglans eller läppstift.

Kom ihåg att läppstift fäster bättre och får jämnare färg på välmående läppar, ta därför hand om dina läppar, året om! Måla en tunn linje med highlighter ovanför amorbågen, det gör läpparna optiskt större tack vare ljusreflekterande pigment. Om du väljer en ljus färg på läpparna får det dem att se fylligare ut, medan en mörkare nyans får dem att se smalare ut.

För en genomtänkt look kan du matcha färgen på läpparna med den på ditt rouge. Välj läppstift i en varm ton om ditt rouge har en varm ton. Läppstift i kallare toner matchas med rouge i en kall ton.

När du väljer läppenna så tänk på att den ska ha samma nyans som det läppstift eller läppglans du använder. Pennan gör läpparna mer markerade och ser till att läppstiftet sitter på plats utan att flyta ut. För en intensivare färg kan du måla hela läpparna med pennan innan du lägger på läppstift eller läppglans.

En plumper får dina läppar att se naturligt fylliga ut. 


Sista chansen, allt ska bort, full utförsäljning
fri frakt över 500:-
Visar 60 av 233 produkter

Läppar