Eyeliner

Upptäck vårt stora sortiment av eyeliners, en eyeliner förstärker din ögonmakeup och ramar in dina ögon. Med rätt eyeliner kan du själv välja hur tjock linje du vill ha och om den ska vara skarp eller suddad. Välj själv hur tjock linje du vill ha. Eyeliner finns i flera olika formulas så som flytande, krämig penna, gel-baserad och i kakform.

För en öppnare och piggare blick kan du använda en ljusare kajal på insidan av den nedre fransraden. Vill du uppnå en intensiv look kan du på samma sätt sminka fram en sotig blick genom att applicera en mörk kajalpenna på insidan av både övre och nedre fransraden.

Flytande eyeliner
Perfekt för dig som är en rutinerad eyeliner-användare! En flytande eyeliner ger ett hållbart och precist resultat men kan vara lite knepig att applicera. För att få till den perfekta looken är ett tips att först måla själva linjen med en kajalpenna och sedan fylla i med eyeliner. 
Eyeliner i stift
Ger ett mjukare intryck och är enklast att arbeta med. Om du upplever att eyelinern smetas ut på huden kan du enkelt fixera med en ögonskugga i samma nyans. 
Hybrid
Om du tycker det är svårt att använda en flytande eyeliner ska du satsa på en hybridpenna! En hybrid ser ut som en tuschpenna och ger samma resultat som en flytande eyeliner. En hybridliner är enkel att arbeta med eftersom den ger optimal kontroll över appliceringen.
Gelé
Ger samma resultat som en flytande eyeliner och appliceras med en särskild eyelinerpensel för bäst resultat. Dippa spetsen av borsten i gelen och måla nära fransraden.

Sista chansen, allt ska bort, full utförsäljning
fri frakt över 500:-
Filtrera
Filtrera (0)
Filter
17 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
17 produkter
Visar 17 av 17 produkter