Lösögonfransar & Lim

Lösögonfransar är det perfekta sättet att lyfta din look till en ny nivå! Lösögonfransar kan ge dig fylligare eller längre fransar, perfekt både till vardags och fest. Hos oss på Beauty Bargain hittar du både singelfransar och hela fransrader, alltid till ett bra pris!

För ett så naturligt resultat som möjligt är det bäst att försöka väva in lösfransarna med dina egna fransar för att undvika skarpa kanter. Fransar använder du flera gånger, förvara dem säkert i sin förpackning så håller de formen. För att få bästa möjliga resultatet när du ska använda dina lösögonfransar är det viktigt med ett bra lim att fästa de med. Det finns flera olika sorters lösögonfransar beroende på dina behov.

Fransrad (strip lashes) är den vanligaste typen av lösögonfransar, dessa är enklast att prova sig fram med om man är nybörjare. Denna typ av frans är mångsidig då den kan trimmas så att den passar just dina ögon i både form och längd.

Individuella styckfransar (cluster/flare) används av många makeupartister och appliceras individuellt. Individuella styckfransar kan också vara dubblade och är till en stor hjälp när du vill öka volymen på ögonfransarna genom att exempelvis fylla i glesa områden.

Styckfransar kommer vanligtvis i olika längder och kan appliceras uppepå varandra eller i hörnet av ögat för en mer “vippig” effekt. Individuella singelfransar (Singel lashes) kommer antingen med en ”knut” eller ingen alls. Dessa ser väldigt naturliga ut, kommer i olika storlekar och kan även användas vid permanent fransförlängning.

Sista chansen, allt ska bort, full utförsäljning
fri frakt över 500:-
Filtrera
Filtrera (0)
Filter
34 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
34 produkter
Visar 34 av 34 produkter