-41%
W7

W7 Pretty Please - Eyeshadow Palette

Ripe and Ready
69,90 kr
  • Fri frakt vid 450:-
  • Fria returer
  • Säkra betalningar
Status
Få kvar
Leveranstid
Levereras inom 3-5 dagar
Produktbeskrivning
Den W7 Pretty Please ögonskuggspaletten innehåller en blandning av 12 super söta, mjuka rosa till mörkare, mystiska plommon toner i matt och metalliska ytor.

Denna palett exploderar med färger och har nyanser som är lätta att blanda, med en underbar pigmentering, som inte är benägna att korva sig!

Oavsett om du känner dig mer mjuk och delikat eller skarp och djärv, kan du blanda och matcha och applicera med den medföljande dubbla borsten.
Artikelnummer: 6486
omdömen
Logga in Du måste logga in för att kunna ge omdömen
  • Inga omdömen har lämnats för denna produkt

    Bli först med att skriva ett!

Beställningsinformation
Beauty Bargain har 14 dagars öppet köp. Gäller endast obruten förpackning. De 14 dagarna räknas från när du tog emot varan. Vi tillämpar fria returer via beautybargain.se.

I samband med att du skickar din beställning får du godkänna våra köpvillkor, vilket innebär att din beställning är bindande. Köpvillkoren omfattar valmöjligheterna vid köp samt dina rättigheter som kund.

Handlar du via beautybargain.se väljer du mellan Klarna Checkouts olika alternativ. (direktbetalning genom din bank, kortbetalning med ett bank- eller kreditkort som är anslutet till Mastercard/Visa, Swish eller faktura (Klarna). Samtliga är enkla och säkra alternativ.

På beautybargain.se visas alla priser i svenska kronor inklusive moms. Kostnader för frakt och eventuella betalningsavgifter tillkommer. Vid retur återbetalas inte frakt- och betalningsavgifter.