Om oss

Beauty Bargain är ett helägt dotterbolag till Åhléns och ett nytt skönhetskoncept på den svenska marknaden, hos oss hittar du både kända varumärken och nya favoriter till riktigt låga priser. 

Vår vision är att shoppa skönhet skall vara lustfyllt för både sinne och plånbok. Varför skall en butik vara tråkig bara för att priserna är bra? Vi vill erbjuda skönhet och välbefinnande till bargain priser men i en härlig miljö.

Vi är ett litet dedikerat team som älskar att hitta bargains. Vi söker med ljus och lykta efter klipp för att kunna erbjuda dig hög kvalitet och låga priser. Det gör att vårt sortiment utvecklas och byts ut regelbundet. Det vi erbjuder idag, kan vara slut imorgon så passa på att shoppa dina favoriter.


Den första fysiska butiken öppnade i april i Frölunda Torg i Göteborg och förutom e-handel finns Beauty Bargain butiker i Väla och i Umeå.

Vi vill gärna höra från dig, vad vill du shoppa hos oss? Kom med idéer och förslag, feedback & tankar. Alla är välkomna. Skriv gärna till oss på [email protected] eller har du vägarna förbi någon av våra butiker kom in och säg hej!