Ögon Make-Up

Upptäck vårt breda sortiment inom ögonmakeup från flera välkända varumärken. Hos Beauty Bargain hittar du ögonmakeup för alla hudtyper och stilar, även för dig med känslig hy runt ögonen.

Med vårt stora utbud inom ögonmakeup kan du skapa din unika stil och look. Här finns smink för att fixa allt från den enkla vardagsmakeupen till en dramatisk sotning runt ögonen, redo för en festkväll!

För att få en ögonmakeup som håller hela dagen börjar du med en ögonprimer över hela ögonlocket. En ögonprimer hjälper ögonskuggan att fästa bättre och du undviker att sminket lägger sig i veck på huden eller faller ner under ögat.

Bland våra ögonskuggor hittar du både singelskuggor och ögonskuggspaletter. Med en palett skapar du enkelt en ögonmakeup i flera lager. Ögonskuggor finns också i flera olika former så som puder, bakade och krämiga skuggor.
Bakade ögonskuggor har hög pigmentering, appliceras en bakad ögonskugga med en fuktad sminkborste får man en intensiv och dramatisk look.

Med en eyeliner/kajal kan du öppna upp blicken eller skapa en dramatisk look med inramade ögon. På Beauty Bargain hittar du eyeliner & kajal både som penna och med flytande formula.

Mascara är en stapelvara i mångas sminkrutin, en given favorit i ögonmakeupen. Med en mascara kan du öppna upp din blick, ge volym och definition till dina ögonfransar. Välj mellan vattenfast och vattenlöslig mascara.
Vill du ha det lilla extra till din ögonmakeup är lösögonfransar det perfekta komplementet.

Se till att investera i bra sminkborstar när du applicerar din ögonmakeup.
Med rätt ögonskuggsborste kan du applicera din ögonskugga på bästa sätt.     

Sista chansen, allt ska bort, full utförsäljning
fri frakt över 500:-
Visar 60 av 204 produkter