Sminkborstar & Svampar

Vi har ett stort utbud av sminkborstar och sminksvampar oavsett vilka behov och önskemål du än kan tänkas ha. Allt från rougeborstar till eyelinerborstar, från puderborstar till ögonbrynsborstar - vi har sminkborstar för alla användningsområden, i olika storlekar, färger och material! Oavsett om du är ute efter veganska sminkborstar eller ett härligt sminkborst-set så hittar du det hos oss på Beauty Bargain, till ett billigt pris!

Utgå alltid ifrån dina behov när du väljer dina sminkborstar. Använder du flytande foundation vill du ha en foundationborste medan du behöver en puderborste om det är puder du ska applicera. Många sminkborstar har olika former på borsten, exempelvis vinklade eller spetsiga, det underlättar vid applicering av sminket samt vid contouring eller sculpting. En kabukiborste till exempel är en sminkborste som oftast har rundade kanter och täta hår, därför ger den bättre täckning av makeup som du applicerar .

Här hittar du också rengöring för dina borstar. Dina sminkborstar bör rengöras med jämna mellanrum, minst en gång i månaden men gärna oftare än så om du använder borstarna varje dag. Risken med att inte rengöra dem är att smuts och bakterier samlas i sminkborstarna vilket kan leda till akne och finnar. Du får även ett jämnare resultat när du använder rena borstar i din makeuprutin.  En borste av syntethår rengör du bäst med ett oparfymerat schampo eller en borstrengöring. Tvätta tills att du ser att vattnet är klart, se till att det inte skummar från schampot innan du är klar. Lägg sedan borsten på tork med håret lutande nedåt för att allt vatten ska kunna rinna ut ur borsten.

Hos oss på Beauty Bargain hittar du billiga och prisvärda sminkborstar och sminksvampar i alla kategorier, vare sig du behöver en sminkborste för ögon, kinder, eller hela ansiktet så hittar du det här.

 

Sista chansen, allt ska bort, full utförsäljning
fri frakt över 500:-
Visar 60 av 63 produkter