Solprodukter

Hos Beauty Bargain kan du välja bland ett stort sortiment av prisvärda och billiga solkrämer, solkräm för barn, brun utan sol, sun stick och after sun. I stora som små förpackningar, sprayflaska eller vanlig.

Solens strålar kan leda till skadad hud, det är därför viktigt att använda solprodukter och skydda sin hud mot solens skadliga strålning. Kom ihåg att smink eller vanliga krämer inte skyddar mot solen, se till att det är SPF i din ansiktskräm året om för att hindra för tidigt åldrande eller skador på huden.

Barn har extra känslig hud och ska alltid smörjas med hög SPF om de ska vistas i solen. För barn är det klokt att välja vattenfast solkräm för barn. Den håller normalt sett längre. Men med barn måste vi komma ihåg att de kan leka och röra sig på ett sätt som gör att krämen snabbt nöts bort. Då kan det vara viktigt att bättra på vid flera tillfällen under en dag ute i solen. Komplettera gärna solkrämen med en solhatt! Skydda din bebis med kläder och skugga!

Det finns flera olika formulas på solkräm, välj en som passar dina behov och din hud. Efter en dag i solen kan du använda en after sun lotion som återfuktar och tar hand om huden. After sun lotions har ofta en svalkande effekt som också kan vara skönt om du har varit på stranden hela dagen.

För att bevara hudens sommarglow finns det flera brun utan sol-produkter att ta till! Även dessa finns i flera olika utföranden, välj en som är enkel för dig att applicera. Vi rekommenderar att du köper till en appliceringsvante, det ger dig ett jämnt och fint resultat.

Ta hand om din hud med billiga och prisvärda solkrämer som du enkelt klickar hem här hos Beauty Bargain!

Sista chansen, allt ska bort, full utförsäljning
fri frakt över 500:-
Visar 42 av 42 produkter