Vegansk skönhetsvård hos Beauty Bargain

Hos Beauty Bargain hittar du ett stort utbud av billiga och prisvärda veganska skönhetsprodukter så som vegansk hudvård, veganskt smink och veganska hårvårdsprodukter.
Vegansk skönhetsvård har blivit väldigt populärt på senare tid, med vegansk skönhet menas produkter som inte innehåller några animaliska ingredienser. Allt fler väljer idag att noggrant undersöka skönhetsprodukternas ingredienslista och varifrån de kommer. För att en produkt ska klassas som vegansk ska den inte innehålla några animalier och inte vara testad på djur, varken ingredienser eller slutprodukt. – EU har en lag på att man inte får testa produkter eller ingredienser på djur.
En del produkter kan ha en märkning där det står att de är cruelty free, det garanterar att den inte är testad på djur. Däremot kan den fortfarande ha animaliskt innehåll. En produkt kan med andra ord vara både vegansk och cruelty free eller enbart cruelty free men inte vegansk. Om du vill undvika animalier i din skönhetsrutin finns det några vanliga ingredienser att hålla utkik efter, exempelvis lanolin, cera alba, kollagen och karmin.

I vårt stora sortiment av veganska skönhetsprodukter kan du hitta allt du behöver för att ta hand om din kropp! Här har vi samlat allt från veganska ansiktskrämer till veganska mascaror, skynda att upptäcka och fynda dina nya favoriter!